Тиждень безпеки дорожнього руху

2016-05-20

/Files/images/dorojny_ruh/IMG_0246.JPG

У рамках Десятиліття дії з забезпечення безпеки дорожнього руху 2011-2020 в усьому світі проводяться Тижні безпеки дорожнього руху, метою яких є привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах, а найголовніше, пошук шляхів вирішення цієї проблеми. У Ржищівській ЗОШ І-ІІІ ступенів даний тиждень проходив з 16-20.05.2016 р.

В рамках тижня «Безпеки дорожнього руху» в бібліотеці школи була організована виставка-огляд спеціальної літератури «Дай руку, вулице» . Педагогом-організатор та бібліотекарі проводили показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» для учнів 1-5 класів.

Учні 6-11 класів мали змогу переглянути документальний фільм «Ціна не уваги. Присвячується пішоходам». Організовано виставку дитячих малюнків «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя».

Протягом тижня класними керівниками 1-11 класів були проведені тематичні виховні години.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

/Files/images/dorojny_ruh/IMG_0248.JPG/Files/images/dorojny_ruh/IMG_0333.JPG/Files/images/dorojny_ruh/IMG_0336.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.