Міжнародний день миру

2016-09-21

/Files/images/golub_miru/IMG_0124.JPG

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.

Цього дня у школі дійсно панувала атмосфера спокою та миру. Загальновідомим символом миру є голуб. Саме зображення цього птаха використав Пабло Пікассо для емблеми Всесвітнього конгресу прибічників миру тому у початкових класах педегог-організатор провела майстер класи «Голуб миру» у техніці орігамі. Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. Кожна перерва була пронизана темою про мир. Класні керівники організовували сповнені інформаційними повідомленнями бесіди та години спілкування «Мир і права дитини», «Мій внесок у справу миру», «Мир на планеті - щастя всім дітям» та ін.

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.